Kiadó apartman az Ezüstparton

469 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófok-Ezüstparton a Balatontól 50 méterre a Liszt Ferenc sétányon kiadó egy első emeleti trendi apartman egy 10 emeletes új építésű liftes társasházban. A lokáció tökéletes, a Calypso strand és étterem, üzletek, boltok pár perces sétával elérhetőek. A társasházban portaszolgálat és konditerem is működik, a legújabb gépekkel felszerelve.

Az ingatlan alapterülete 40 nm, amely egy amerikai konyhás nappalit, egy hálószobát, egy önálló mellékhelyiséget és egy zuhanyzós fürdőszobát foglal magában. A 4 nm-es erkélyre, amelyről balatoni panoráma tárul elénk a nappaliból és a hálóból is ki lehet jutni.

A beépített gépesített konyhabútor, a lakásban található burkolatok, és a berendezési tárgyak is nagyon magas minőséget képviselnek, a képek magukért beszélnek. A nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval vannak felszerelve. Az apartman egyedi villany és vízórával rendelkezik, továbbá egy klíma biztosítja nyáron a hűtést, télen pedig a fűtést. A közös költség 12.000 Ft/hó.

A bérleti díj 140.000 Ft/hó + rezsi. A beköltözés feltétele az első havi bérleti díj és két havi kaució (280.000 Ft) kifizetése.

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Kapcsolattartó
Siófok
+36 (30) 331 3229
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban